Lisa-60 hanglamp

knapstein
4250035829923
GRATIS BEZORGING
    Levertijd:1 week
Bestel
  • Beschrijving

De Knapstein Lisa hanglamp is een elegante en moderne lamp die vaak wordt geprezen om zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige afwerking. Knapstein staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en de Lisa hanglamp is daar een uitstekend voorbeeld van.

Afmetingen

diameter: 60 cm, hoogte: 70-170 cm.

LASA-60 ZWART IS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Knapstein Lisa hanglamp:

1. **Materiaal en Kleur**: De Lisa hanglamp is gemaakt van aluminium, met een zwarte, Brons of Nikkel kleurige afwerking.

2. **Verstelbaarheid**: Veel modellen van Knapstein, inclusief de Lisa, zijn in hoogte verstelbaar, wat flexibiliteit biedt in verschillende ruimtes en toepassingen.

3. **Lichtbron**: De lampen van Knapstein zijn vaak uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting, die energiezuinig is en een lange levensduur heeft.

4. **Design**: Het ontwerp van de Lisa hanglamp is vaak strak en modern, met een focus op functionaliteit en esthetiek. Het kan goed passen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

5. **Lichtkleur**: De LED's in de Lisa hanglamp bieden meestal een warme witte kleur, wat een aangename sfeer creëert. ( deze is aan te passen )