Nu tijdelijk, neem contact op voor een zeer scherpe offerte.

TWICE 082

Nu slechts
    Levertijd:8 tot 10 weken.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Twice relaxfauteuil van Meubel Fabriek De Toekomst is de perfecte stoel om te ontspannen na een drukke dag. Deze fauteuil biedt niet alleen optimaal comfort, maar heeft ook een stijlvol en eigentijds design. De Twice relaxfauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u de stoel volledig kunt afstemmen op uw persoonlijke stijl en interieur. De fauteuil is voorzien van handige functies zoals een verstelbare rugleuning en voetensteun, zodat u de perfecte positie kunt vinden om te ontspannen. De Twice relaxfauteuil is een prachtige aanwinst voor uw woonkamer en zal jarenlang plezier bieden.

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. "hart-balans" functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.