De Highlight Melani hanglampen zijn opvallende en stijlvolle verlichtingsarmaturen die een moderne uitstraling combineren met een klassieke charme. Deze lampen worden gekenmerkt door hun unieke goud kleurige ( gedeukte )glazen lampen, die een warme en sfeervolle verlichting bieden. Deze hanglampen zijn populair vanwege hun stijlvolle en luxe uitstraling, en ze passen goed in zowel moderne als klassieke interieurs.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Melani serie beschikbaar:

Highlight Melani hanglamp 5-lichts rond

GRATIS BEZORGING
De ronde Melina hanglamp is een echte blikvanger voor uw interieur. Deze hanglamp bestaat uit 5 goud-kleurige acryl bollen. die gemonteerd zijn op een zwarte ronde plafondplaat. Hang de bollen op verschillende hoogtes zodat deze een mooi effect geven in de ruimte. De gouden acryl bollen zijn gedeukt en doordat de LED-verlichting vanaf de bovenkant door het acryl schijnt geeft dit een schitterend effect.

Highlight Melani hanglamp 3-lichts rond

GRATIS BEZORGING
De ronde Melina hanglamp is een echte blikvanger voor uw interieur. Deze hanglamp bestaat uit 3 goud-kleurige acryl bollen. die gemonteerd zijn op een zwarte ronde plafondplaat. Hang de bollen op verschillende hoogtes zodat deze een mooi effect geven in de ruimte. De gouden acryl bollen zijn gedeukt en doordat de LED-verlichting vanaf de bovenkant door het acryl schijnt geeft dit een schitterend effect.

Highlight Melani hanglamp 8-lichts rechthoekig

GRATIS BEZORGING
De rechthoekige Melina hanglamp is een echte blikvanger voor uw interieur. Deze hanglamp bestaat uit 8 goud-kleurige acryl bollen. die gemonteerd zijn op een zwarte rechthoekige plafondplaat. Hang de bollen op verschillende hoogtes zodat deze een mooi effect geven in de ruimte. De gouden acryl bollen zijn gedeukt en doordat de LED-verlichting vanaf de bovenkant door het acryl schijnt geeft dit een schitterend effect.

Highlight hanglamp Melina 8-lichts ovaal

GRATIS BEZORGING
De ovale Melina hanglamp is een echte blikvanger voor uw interieur. Deze hanglamp bestaat uit 8 goud-kleurige acryl bollen. die gemonteerd zijn op een zwarte ovale plafondplaat. Hang de bollen op verschillende hoogtes zodat deze een mooi effect geven in de ruimte. De gouden acryl bollen zijn gedeukt en doordat de LED-verlichting vanaf de bovenkant door het acryl schijnt geeft dit een schitterend effect.