PMP Furniture is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubelen. Het merk staat bekend om zijn moderne en stijlvolle ontwerpen, die vaak een combinatie zijn van functionaliteit en esthetiek. PMP Furniture richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt en biedt een breed scala aan meubelstukken die geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen.

Michelin eetkamer stoel

GRATIS BEZORGING

MICHELIN

Deze opvallende stoel is voorzien van een draaibaar onderstel. De Michelin stoel heeft een open rugleuning.

Er kunnen ook veel andere stoffen op deze stoel

Breedte: 69 cm / Hoogte: 80 cm / Diepte: 68 cm / Zithoogte: 49 cm

- De ontwerpen van PMP Furniture zijn eigentijds en vaak minimalistisch, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

- Het merk staat bekend om zijn innovatieve benadering van meubelontwerp, waarbij vorm en functie naadloos samenkomen.

- PMP Furniture gebruikt duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen zoals massief hout, metaal, en luxe stoffen, wat zorgt voor een lange levensduur van hun producten.

- Er is aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen, wat het merk aantrekkelijk maakt voor bewuste consumenten.

- PMP Furniture biedt een breed scala aan zitmeubelen, waaronder banken, fauteuils, en eetkamerstoelen. Deze zijn ontworpen voor comfort en stijl.

- Hun collectie omvat verschillende soorten tafels, zoals eettafels, salontafels en bijzettafels, die zowel functioneel als decoratief zijn.

- PMP Furniture heeft ook een selectie kasten, dressoirs en andere opbergoplossingen die helpen bij het organiseren van ruimtes zonder concessies te doen aan de esthetiek.

- Veel meubelstukken van PMP Furniture zijn ontworpen met praktische functionaliteit in gedachten, zoals modulaire systemen en veelzijdige opbergoplossingen.

- Het merk besteedt veel aandacht aan ergonomie en comfort, wat hun meubels ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

- Veel producten van PMP Furniture kunnen worden aangepast in verschillende kleuren en afwerkingen om perfect te passen bij de rest van het interieur.