De kracht van ZTaHL

          

Eigenzinnig design

Wij maken ZTaHL zoals wij dat willen. Wij voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL maakt collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

Met de hand gemaakt

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product.

Onverzettelijke kwaliteit

ZTaHL is ‘Made in Holland’. Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Ztahl Calitri tafellamp Art no.1222

GRATIS VERZENDING

ZTAHL BY DIJKOS VERLICHTING,

Hoogte 65 cm, incl kap.

Kap afmeting 25/25-18 cm.

Ztahl Terra tafellamp Art no. 2411

GRATIS VERZENDING

ZTAHL BY DIJKOS VERLICHTING

Ø 35 cm

Ztahl Terra tafellamp Art no. 2412

GRATIS VERZENDING

ZTAHL BY DIJKOS VERLICHTING

Ø 60 cm en hoogte totaal 65 cm.


Ztahl Salerno wandlamp Art no. 3153-9005

GRATIS VERZENDING

ZTAHL BY DIJKOS

Wandbakje 12 x 12 cm

Kleur zwart , RAL 9005 structuurlak

Levering incl. 2 lichtbronnen

Ztahl Pienza wandlamp Art no. 3304-9005

GRATIS VERZENDING
Wandlamp Pienza 3304-9005

Afmetingen 14 x 20 cm

Ztahl Pienza plafonniere Art no. 3302-9005

GRATIS VERZENDING
Plafonniere Pienza 3304-9005

Afmeting 14 x 20 cm

Aanbod

Naast hanglampen biedt Ztahl ook een uitgebreide collectie tafellampen en wandlampen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit en met hetzelfde moderne en industriële ontwerp als onze hanglampen.

Eigentijds

Onze tafellampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen ook worden gebruikt als decoratieve verlichting in uw woonkamer of slaapkamer. Het eigentijdse design van onze tafellampen past perfect bij elk interieur.

Onze wandlampen zijn ontworpen om uw muren te verlichten en een prachtige sfeer in elke ruimte te creëren. De wandlampen van Ztahl zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt als accentverlichting of als functionele verlichting in uw woonkamer, slaapkamer of hal.

Net als onze hanglampen kunnen onze tafel- en wandlampen op maat worden gemaakt, zodat u een unieke lamp kunt creëren die perfect past bij uw interieur. Bij Ztahl geloven we dat verlichting een essentieel onderdeel is van het interieurontwerp en daarom streven we ernaar om verlichtingsoplossingen te bieden die aan uw individuele behoeften voldoen.