Alle bert plantagie kleinmeubelen zijn door de uitgebreide materiaal- en kleurkeuzemogelijkheden uitstekend te combineren met andere bert plantagie meubels. Zo creëert u eenvoudig een uitgebalanceerd geheel.

Olly rond of ovaal.

GRATIS BEZORGING

Olly rond of ovaal

Een ware steun en toeverlaat, een stabiele factor gebouwd van staal, die u dingen uit handen neemt en tegelijkertijd altijd vriendelijk oogt. Kortom: de perfecte vriend voor elk interieur. Verkrijgbaar in een zeer groot aantal lakkleuren en twee formaten.


Hyde

GRATIS BEZORGING

Afmeting:

40 x 36 x 48 of 63 cm.

Clyde

GRATIS BEZORGING

De vierkante tegenhanger van ronde bijzettafel Bonnie.

42 X 42 X 46 cn hoog.

Bonnie

GRATIS BEZORGING

De ronde tegenhanger van de Clyde

Afmeting 43 x 46 cm hoog.

Diverse meubelstukken

Bij Bert Plantagie bieden we niet alleen grote meubelstukken, zoals banken, stoelen en tafels, maar ook een uitgebreide collectie kleinere meubelen. Onze kleinere meubelstukken, zoals bijzettafels, salontafels en poefs, zijn ontworpen om naadloos te passen bij onze andere meubels en om uw interieur compleet te maken.

Verschillende stijlen

Onze kleinere meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat u de perfecte aanvulling kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige bijzettafel voor uw woonkamer of een unieke poef voor uw slaapkamer, er zijn ruime keuze aan mogelijkheden.

We vinden het belangrijk om niet alleen mooie meubelen te leveren, maar ook meubelen van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaan. Daarom werken we alleen met de beste materialen en hebben we een team van vakmensen die de meubels met de hand vervaardigen in onze eigen fabriek in Nederland.