Cloudy tafels en bijzettafels van Bree's New World

Bij Bree’s New World zijn we behoorlijk fan van tafels met organische vormen. De 'wolkvormige' ‘Cloudy familie’ van eettafels, salontafels en bijzettafels voldoet in ieder geval zeker aan het begrip ‘organisch’. Na de salontafels en eettafel Cloudy is de Cloudy lijn inmiddels uitgebreid met een banktafeltje, bijzettafels (hoektafels) en Cloudy Top salontafels. De Cloudy hoektafels en Cloudy Top salontafels zijn verkrijgbaar op drie verschillende hoogtes en dus leuk als een setje van 2 of zelfs 3 te combineren. De Cloudy Top salontafeltjes sluiten daarnaast ook weer perfect aan bij de grotere salontafels Cloudy. Daarnaast zijn de Cloudy Top salontafels en bijzettafels op zichzelf ook leuk als bijzettafeltje te gebruiken. Alle Cloudy tafels zijn in dezelfde materialen te verkrijgen, waaronder keramiek, FenixNTM, eikenfineer, notenfineer, massief eiken- of notenhout en diverse HPL soorten.

Ontwerper: Peter Schreuder Goedheijt


Cloudy salontafels

GRATIS VERZENDING

De set salontafels Cloudy is een speelse toevoeging aan het grote aanbod organische modellen die de Bree's New World collectie rijk is. Denkt u in termen van interieur niet al te rechtlijnig of bent u zo nu en dan een tikkie zweverig, dan zijn deze 'wolkjes' van salontafels misschien wel precies wat u zoekt.

De tafelbladen van Cloudy's zijn leverbaar in diverse materialen, welke ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie notenfineer met zwart FenixNTM of HPL Plastica brons met HPL porfido nero? De slanke pootjes van de Cloudy's zijn uitvoerbaar in RVS of zwart epoxy. Heeft u aan één salontafel genoeg? De Cloudy's zijn ook gewoon als losse salontafel verkrijgbaar.

Cloudy top salontafels

Gratis bezorging
Na de introductie van de Cloudy salontafels is de 'familie' salontafels en bijzettafel Cloudy inmiddels net als die van de Twinny, ook behoorlijk uitgebreid. Met de Cloudy Top salontafels haalt u een schattige salontafelset in huis die niet al te veel plek inneemt. Mag de ruimte voor uw bank wel wat meer opvulling gebruiken? De Cloudy Top is ook erg geschikt om boven één van de Cloudy salontafels te schuiven. Daarnaast kunt u de Cloudy Top ook prima als losse bijzettafel laten fungeren, bijvoorbeeld naast een fauteuil. Ontwerper: Peter Schreuder Goedheijt.

Cloudy hoektafels

GRATIS VERZENDING
Na de introductie van de Cloudy salontafels is de 'familie' salontafels en bijzettafels Cloudy inmiddels net als die van de Twinny, ook behoorlijk uitgebreid. De Cloudy bijzettafels (of 'hoektafels', zoals wij ze meestal noemen) zijn dankzij hun lichte gewicht en minimalistische design werkelijk overal in huis neer te zetten. Naast de bank als hoektafel, naast een fauteuil als bijzettafeltje of als lamptafeltje in de hal of woonkamer Dankzij de vele materiaalopties zijn deze kleine Cloudy's ook aan menig interieurtype aan te passen.

Cloudy bank tafel

GRATIS VERZENDING


57 x 38,5 x 54 cm.


Na de salontafels en bijzettafels Cloudy, is ook het banktafeltje Cloudy toegevoegd aan de Bree's New World collectie. Het organische tafelblad 'zweeft op een metalen freischwinger frame dat subtiel over de bank heen te schuiven is. De speelse, organische vorm van het tafelblad matcht perfect bij de overige Cloudy salontafels, bijzettafels en eettafel