DE TOEKOMST, EEN VISIE OP ZITTEN.

De Relax4U serie bestaat uit fauteuils met verschillende slimme functies. Daarnaast kunnen we bij een aantal modellen kiezen uit een bijzonder design-element aan de zitting. Nieuw is dat de zitting onder de rug doorloopt, deze vormgeving versterkt het design van de fauteuil, het blijft ook mogelijk om te kiezen voor een rug doorlopend achter de zitting.

Alle fauteuils met een elektrisch bedienbaar relaxsysteem krijgen de stroom van een ingebouwde lithium ion accu.

Nieuw is dat bij de Nova en Riva fauteuils, naast de tiptoetsbediening, ook een draadloze bediening met bluetooth technologie kan worden bijbesteld.

Relax4U model RV1005-3M

Nu slechts

De fauteuil Riva is er met verschillende optie's. Zo kunt u kiezen uit verschillende zithoogtes en zitdieptes.

Volg de optie's op de pagina, en bereken zelf de prijs.

De Riva heeft een relaxsysteem met 3-motoren. De rug, de voetensteun en de hartbalans zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Als optie is de Riva uit te breiden met een sta-op. Dit type fauteuil heeft een doorlopende zitting, de rug is gemonteerd op de zitting.

De Nova heeft een relaxsysteem met 3-motoren. De rug, de voetensteun en de hartbalans zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Als optie is de Riva uit te breiden met een sta-op. Dit type fauteuil heeft een doorlopende rug, de rug is gemonteerd achter de zitting.