ALTIJD GRATIS BEZORGING

Fauteuil Kiq

Fauteuil Kiq: een compacte, lichte draaifauteuil voor de moderne woonkamer. Net als de draaibare eetkamerstoel Kiq staat deze moderne design fauteuil op een 4-teens draaivoet en laat hij zich erg graag stofferen in een stof-leer-combinatie.

Gaucho draaifauteuil

Nu slechts
De Gaucho D: een uitnodigende, ruimtelijk ogende draaifauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho D wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze draaifauteuil.

Gaucho hocker

Nu slechts
De Gaucho hocker, speciaal ontwikkeld voor de fauteuils Gaucho en Gaucho D. Een comfortabele voetenbank die ook prima als los poefje kan fungeren, waar je hem dan ook maar wilt neerzetten in de huiskamer.

Gaucho fauteuil

Nu slechts
De Gaucho: een uitnodigende, ruimtelijk ogende fauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho fauteuil wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze fauteuil.

Legendary fauteuil leder.

Nu slechts

Draai fauteuil Legendary,

Draaifauteuil Legendary van Bree's New World valt in eerste instantie op door zijn organische design en ruim gevulde, uitnodigende stoffering.

Bree's New World fauteuils en draaifauteuils

Met onze collectie fauteuils en draaifauteuils proberen we tegemoet te komen aan de grote diversiteit aan interieurstijlen en wensen die hedendaagse consument karakteriseren. Dit doen wij door flink te variëren in ontwerp, zitcomfort en talloze stof- en leersoorten. Wat dacht u van een stoere, industriële Gaucho fauteuil in leer als extra zitplek bij de bank of een draaifauteuil Ruby in een felgekleurde Ploegwool als individueel statement in uw woonkamer. Of wat te denken van de schattige Rosie fauteuil in veloursstof voor in een romantische slaapkamer. Voor de ‘draaiers’ onder ons is er de nieuwe draaifauteuil Legendary, welke opvalt met zijn organische design en uitblinkt in zijn heerlijke zit. Ook met onze fauteuils gaan we bij Bree’s New World voor lef en veelzijdigheid!