Gaucho draaifauteuil

Nu slechts
De Gaucho D: een uitnodigende, ruimtelijk ogende draaifauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho D wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze draaifauteuil.

Gaucho hocker

Nu slechts
De Gaucho hocker, speciaal ontwikkeld voor de fauteuils Gaucho en Gaucho D. Een comfortabele voetenbank die ook prima als los poefje kan fungeren, waar je hem dan ook maar wilt neerzetten in de huiskamer.

Gaucho fauteuil

Nu slechts
De Gaucho: een uitnodigende, ruimtelijk ogende fauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho fauteuil wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze fauteuil.

Legendary fauteuil leder.

Nu slechts

Draai fauteuil Legendary,

Draaifauteuil Legendary van Bree's New World valt in eerste instantie op door zijn organische design en ruim gevulde, uitnodigende stoffering.