Saunaco is een Belgische meubelfabrikant die bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame meubels, allemaal geproduceerd in eigen land. Het bedrijf begon in 1969 als fabrikant van sauna's, maar heeft zich inmiddels gespecialiseerd in moderne, op maat gemaakte eiken woonkamermeubels zoals dressoirs, tv-meubels en salontafels.

Het productieproces vindt plaats in hun eigen atelier in Bocholt, België, waar ze werken met materialen van de beste kwaliteit en eerlijke herkomst. Saunaco benadrukt duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, ondersteund door hun gebruik van zonnepanelen voor een aanzienlijk deel van hun energiebehoefte.

Hun meubels zijn modulair en aanpasbaar, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om ontwerpen te kiezen die perfect bij hun interieur passen. Collecties zoals Cas, Nyro en Ron bieden een breed scala aan mogelijkheden qua kleur, afmeting en afwerking

furnplan afbeelding

Welkom bij Saunaco,

dé specialist in opbergkasten, wandmeubelen en tv-meubelen op maat.

Een opbergkast kan een echte eyecatcher zijn in uw interieur en biedt tegelijkertijd veel opbergruimte. Bij Saunaco begrijpen we dat elke woning en elk interieur uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Bent u op zoek naar een unieke kast op maat? Neem dan contact op met ons en ontdek de mogelijkheden.

Onze kasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit diverse houtsoorten, kleuren en designs. Ook kunnen we verschillende functionaliteiten in uw kasten integreren, zoals verlichting, lades en deuren met soft-close systeem.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw kast. Daarom bieden we een uitgebreide service. We stellen graag het meubel met u samen, via een computer programma. Zodat u vooraf een duidelijk beeld heeft hoe de kast er uit gaat zien. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking en installatie van uw kast.

Tijdelijke aktie, op het programma Ron, Cas en Nyro, incl bezorging en montage.

Stel zelf uw kast samen, wij helpen u met ons teken programma.