FAUTEUILS

Een fauteuil is vaak dé plek in uw interieur die helemaal voor uzelf is bedoeld. Die hoort niet alleen heerlijk te zitten, maar mag ook uw identiteit ademen. Zie het als een stijlicoon, een weerspiegeling van uw persoonlijke smaak en een kroon op uw interieur. Door de manier waarop onze collectie in elkaar steekt, is er vrijwel altijd een passende eetkamerstoel te vinden.

Avia high

GRATIS BEZORGING

AVIA HIGH

Geïnspireerd door de bijzondere wereld van de luxe luchtvaart, de “cloud” waarnaar we uploaden en onze onderlinge connectiviteit, ontwierp Frans Schrofer de moderne oorfauteuil Avia. Het karakteristieke onderstel met vier uitlopende, afgeronde tenen vertoont enige gelijkenis met een propeller en doet op die manier recht aan het designconcept.


Afmetingen:

BREED 77 / ZITDIEPTE 51 / DIEPTE 81 / ZIT HOOGTE  43 EN ARMHOOGTE 59  DE TOTALE HOOGTE 119 CM.


Avia hocker

GRATIS VERZENDING


AVIA HOCKER

Geïnspireerd door de bijzondere wereld van de luxe luchtvaart, de “cloud” waarnaar we uploaden en onze onderlinge connectiviteit, ontwierp Frans Schrofer de moderne fauteuil Avia met bijbehorende hocker. Hiermee zit u altijd First Class! Gebruik de hendel onder de zitting om relaxed achterover te hellen. Het karakteristieke onderstel met vier uitlopende, afgeronde tenen vertoont enige gelijkenis met een propeller en doet op die manier recht aan het designconcept.


Afmetingen:

BREED 63 / DIEPTE 53  DE TOTALE HOOGTE 42 CM

Avia low

GRATIS BEZORGING


AVIA LOW

Geïnspireerd door de bijzondere wereld van de luxe luchtvaart, de “cloud” waarnaar we uploaden en onze onderlinge connectiviteit, ontwierp Frans Schrofer de moderne fauteuil Avia. Het karakteristieke onderstel met vier uitlopende, afgeronde tenen vertoont enige gelijkenis met een propeller en doet op die manier recht aan het designconcept.


Afmetingen:

BREED 77 / ZITDIEPTE 51 / DIEPTE 81 / ZIT HOOGTE  43 EN ARMHOOGTE 59  DE TOTALE HOOGTE 96,5 CM.


Tibbe

GRATIS BEZORGING

TIBBE

Een klassieke fauteuil met een knappe retro-uitstraling, dat is de Tibbe. Het frame van deze door Stefan Steenkist geschapen stoel is geïnspireerd op een paperclip en deels opgebouwd uit dubbele buis. Functioneel en geraffineerd! Deze comfortabele fauteuil bulkt van de opties en past in ieder interieur, van conventioneel en industrieel tot en (post)modern en avantgardistisch.


Afmetingen:

BREED 81 / ZITDIEPTE 53 / DIEPTE 84 / ZIT HOOGTE  45 EN DE HOOGTE 82 CM.

Tibbe hocker

GRATIS


TIBBE

Een klassieke fauteuil met een knappe retro-uitstraling, dat is de Tibbe met bijbehorende hocker. Het frame van deze door Stefan Steenkist geschapen stoel is geïnspireerd op een paperclip en deels opgebouwd uit dubbele buis. Functioneel en geraffineerd! Deze comfortabele fauteuil met bijbehorende hocker, bulkt van de opties en past in ieder interieur, van conventioneel en industrieel tot en (post)modern en avantgardistisch.


Afmetingen:

BREED 72 / DIEPTE 50  DE TOTALE HOOGTE 40 CM

Bij Bert Plantagie hebben we een uitgebreide collectie fauteuils die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en comfortbehoeften. Onze fauteuils zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Onze fauteuils zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van retro tot modern, en zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals leer, stof. Bovendien bieden we verschillende opties voor afwerking en kleur, zodat u uw fauteuil helemaal naar wens kunt samenstellen. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele leesstoel, een stijlvolle loungestoel of een fauteuil voor in uw kantoor, wij hebben de perfecte optie voor u.

Bij Bert Plantagie begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste fauteuil en om uw vragen te beantwoorden.