Tafel Twijg, eiken.

harvink
GRATIS BEZORGING
    Levertijd:12 weken
Bestel
  • Beschrijving

De Harvink Twijg tafel is een prachtige tafel met een unieke uitstraling. Het tafelblad heeft een bijzondere vormgeving met een speelse knipoog naar de natuur.

Tafel Twijg

De tafel is geïnspireerd op een tak, waardoor het blad een organische en natuurlijke vorm heeft. Dit maakt de Harvink Twijg tafel tot een echte eyecatcher in elk interieur.

Het tafelblad van de Harvink Twijg tafel is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Hierdoor kunt u de tafel perfect afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieur.

De Harvink Twijg tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen, waardoor hij geschikt is voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een eettafel, vergadertafel of bureau, de Twijg tafel biedt voldoende ruimte voor al uw activiteiten.

Kortom, de Harvink Twijg tafel is een prachtige en functionele tafel die perfect past in elk modern interieur. Ervaar de Twijg tafel zelf en ontdek waarom deze tafel zo populair is onder liefhebbers van uniek en hoogwaardig design!