Revolutiom Model Arc 2022

GRATIS BEZORGING

Een nieuwe generatie ARC relaxfauteuils waarbij techniek en design hand in hand gaan met luxe en comfort.

Karakteristiek voor deze relaxfauteuils is de minimalistische look: esthetisch ogende fauteuils die licht en luchtig, subtiel en strak zijn vormgegeven. Dit komt doordat de voetensteun vrijwel onzichtbaar onder de zitting is weggewerkt. Zodra de voetensteun d.m.v. de elektrische bediening wordt geactiveerd, helt de rugleuning een beetje achterover en komt u door de herz-waage functie in volledige relaxpositie.

Fauteuil Mookait

GRATIS BEZORGING
De fauteuil om je interieur compleet te maken, stijlvol en comfortabel, met draaimechanisme en verkrijgbaar in diverse hoogte. Kies een passende of juist opvallende stoffering uit om je interieur helemaal compleet te maken.

Revolution Model Arc 2016

GRATIS BEZORGING
De elegante Gealux Arc 2016 relaxfauteuil is in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. De Gealux Evolution Serie is door het unieke ARC Systeem het meest innovatief. Deze is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het betreft een ware evolutie in slimme comfortfuncties. Binnen deze serie beschikken alle systemen over een topswing (manueel) die de nek en het hoofd optimaal kan ondersteunen.